Liniștește-ți mintea!

Zilele trecute, cineva mă întreba: cum de iau totul atât de ușor? , asta în contextul în care, în ultimul timp, am avut câteva experiențe nu tocmai plăcute.

Puțin luată prin surprindere și de întrebare și de tonul cam ridicat m-am trezit răspunzând următoarele: ,, Când vei înțelege că nu suntem la fel, eu nu simt să mă lupt pentru nimic, tot ce mi-a aparținut cu adevărat a venit și a rămas la mine fără efort și fără luptă. Ideea de răzbunare eu nu o pot înțelege pentru că pur și simplu nu cred că sunt venită aici să-i corectez pe ceilalți (cel puțin nu voi face asta cu intenție).,,

Se uita la mine cu mirare, cum debitul meu verbal creștea și pasiunea cu care vorbeam venea clar din credințele mele cele mai adânci.

,,Eu te accept exact așa cum ești! îi spuneam, și atunci când simți că trebuie să te războiești pentru ce e al tău și atunci când simți să nu lași nimic la voia întâmplării, te accept și te susțin dacă vrei asta, dar vreau ca și tu să accepți că la mine lucrurile nu au venit niciodată forțat, cu cât am ținut mai strâns de ceva cu atât durerea mea creștea.,,

Acum nu iți voi spune ție, cititorule, că asta e calea corectă sau că acesta este adevărul absolut, ceea ce pot să iți spun este că, atunci când alte variante nu merg, ai putea încerca să lași viața să curgă, exact așa cum e ea, și să fii conștient că tot ce ai, este aici și acum. Trecutul nu mai există iar viitorul nu știm dacă va mai exista, tot ce cunoaștem este prezentul, și alegem să-l ignorăm, crezând poate, că suntem aici, în forma asta, veșnic… iar oamenii, oamenii care vin către noi sau către care mergem sunt cei potriviți nouă!

Liniștește-ți mintea și trăiește conștient, prea multe regrete și păreri de rău văd zilnic, prea multe frunți încruntate și prea multă lume fără speranță.

Doar liniștește-ți mintea și uită-te în jurul tău, există atât de multe resurse care să te ajute să te regăsești, care să te ajute să fii tu, să ai încredere să acționezi mereu ca tine, nu ca alții, și nu pentru că alții sunt greșiți ci pentru că suntem diferiți și este minunat să fie așa!

Până la finalul lunii mi-am promis mie că voi lansa primul meu program menit să te ajute să te descoperi cu adevărat. Îți voi lăsa mai multe detalii în curând aici, până atunci dacă ceea ce ai citit te-a atins cumva și simți că rezonezi cu mine lasă-mă să știu asta, printr-un mesaj pe WhatsApp la 0745096630, și te voi adăuga în noul meu grup de lucru.

Cu iubire,

Diana

Share: