Despre mine

 

Eu sunt Diana, am 24 de ani, sunt absolventă a Universității București, Facultatea de Asistență Socială și Master în Managementul Serviciilor Sociale și de Sănătate. Lucrez de aproximativ 5 ani în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București și cumva experiența mea se învârte în jurul educației timpurii.

Sunt pasionată de literatura de specialitate și de tot ce înseamnă procesul de dezvoltare personală. Pasiunea împreuna cu experinta dobandită prin participarea periodică, din ultimii ani, la diferitele întalniri și conferințe de profil, m-au făcut să am o percepție mult mai clară despre cum ar fi bine să fie făcută educația copilului din primii ani de viață.

Decizia de a crea acest blog se datorează faptului că în acest moment conduc unul dintre centrele de îngrijire și educație timpurie, din București.

Problemele si întrebarile cu care iau contact zilnic, m-au făcut să mă gândesc care ar fi maniera cea mai potrivită prin care să împărtașesc experințele mele cu cei interesați de ceea ce înseamnă o integrare socială corectă a copilului și o relație sănătoasă părinte-copil.