ABOUT ME

HELLO!

Dacă ești aici înseamnă că vrei să ne cunoaștem mai bine, iar eu sunt onorată și bucuroasă să știu asta!

Despre mine pot să spun multe, dar mă definește mai bine viața nu tocmai ușoară pe care am avut-o până acum. Cu toate ale ei, însă, m-a învățat că trebuie să stau prezentă în prezent și să fiu conștientă că trecutul nu mai există iar despre viitor nu știm nimic.

Cred în natura bună a ființei umane și mai cred că răutatea izvorăște din răni sufletești încă sângerânde. Cred că nimeni nu se naște rău și că până la moarte singura noastră grijă trebuie să fie să nu ajungem înrăiți.

Credința mea a creat contexte prin care a trebuit să-mi descopăr și să-mi folosesc darurile mele de ,,vrăjitoare/vindecătoare,, pentru a pansa rănile de pe sufletele unor femei victime ale violenței domestice, ale unor mame singure aflate în pragul depresiei, ale unor adolescente pierdute într-o societate din ce în ce mai defectă și chiar ale unor senioare care trăiau cu dureri încă din tinerețea lor.

Lecția cea mai dură pe care am învățat-o în ultima vreme este aceea care spune că atunci când nu te folosești de darurile primite la naștere și rămâi în situații care nu sunt potrivite spiritului tău ajungi să pierzi întâi bani, apoi poziția socială, prietenii și familia și în cele din urmă sfârșești prin a-ți pierde sănătatea și viața.

Pentru că ai ajuns până aici te îndrum să mergi pe pagina principală și să ,,răsfoiești,, printre articolele mele, sper să găsești mesajul de care ai nevoie!

De asemenea în secțiunea SHOP vei găsi o serie de servicii pe care le poți achiziționa dacă vrei și simți să lucrăm împreună.

Îți mulțumesc!

Lumina din mine vede și recunoaște lumina din tine!