„Copiii din ziua de azi, maică!”

Copiii din ziua de azi sunt rezultatul tuturor fricilor învinse, vorbelor spuse tare si răspicat, victoriilor obținute in toți acești 30 de ani.

Copiii din ziua de azi sunt tot ce părinții lor și-au dorit, dar nu au putut să fie, sunt credință, încredere, recunostință, conștientizare și mai ales LIBERTATE.

Oricâte lucruri am vedea ca fiind în neregulă la această generație nu ne rămâne decât să ne oprim pentru o clipa și să îi privim cu admirație pentru ca EI nu știu semnificația cuvantului RUȘINE, ei se conțin și se trăiesc exact așa cum sunt, neconsiderând vreo clipă că pot fi greșiți.

Au un curaj nebun să exploreze, să meargă în necunoscut, să fie penibili, să fie prostuți, să facă greșeli, să fie geniali, să fie creativi  să fie tot ce noi ne dorim cu îndârjire să fim și nu putem.

Tot ce am scris mai sus vine ca și concluzie a unei zile cu mare încărcătura emoțională pentru mine. O zi în care m-am simțit neputincioasă, nedreptățită, păcălită si furată de un sistem care are o grijă exagerată de oameni care nu se află cu adevărat în situații de risc, si acești oameni care acceptă un ajutor nemeritat nu fac parte din noua generație. Știu că aceștia nu mai pot fi salvați și aleg să cred că tot ce crește acum, crește diferit, corect, drept și frumos, și dacă nu va fi așa, noi vom fi singurii vinovați.

Ce vreau să spun este că nu tot ce nu putem noi înțelege e rău, și că uneori ar trebui să ne deschidem ochii, mintea și inima și să observăm cum tot ce vine este exact ceea ce ne trebuie pentru a ne transforma intr-o varianta mai bună.

Să vă încurajați copiii să fie curajosi chiar dacă voi muriți de frică, să arătați copiilor voștri sinceritate pentru a crea cu ei o relație trainică, să credeți în unicitatea copiilor voștri si să nu judecați niciodată acțiunile lor, și mai ales să îi iubiti necondiționat și pentru totdeauna.

Cu bine!

Share: