Dacă sunteți din București și încă nu aveți planuri pentru ziua de mâine, vă pun la dispoziție o serie de activități unde puteți merge cu cei mici:

  1. 1 iunie, de-a buşilea prin Muzeul Satului. „Bun venit, copilărie!”, organizat în perioada 1 – 3 iunie la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” de la ora 10:00.  Aici cei mici se pot bucura de jocuri și întreceri, ateliere de desen, modelaj în lut și atelier de păpuși, „Târgul copiilor” – târg de jucării, carți pentru copii și dulciuri de sezon, precum și expoziția fotografului Cristina Nichituș Roncea, „Chipuri de copii în Țara Minunilor. 
  2. 1 iunie,  Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR). Cei de la Itsy Bitsy anunță o super petrecere, cu muzica, dans, magie, improvizatie și concursuri! De la 10:00 la 20:00, vei gasi mereu ceva care să te uimeasca, la Itsy Bitsy Show.
  3. „Promenada împreună cu Centrul Cultural al Sectorului 1, vă invită în perioada 01 – 03 iunie 2018 să ne distrăm împreună în cadrul proiectului cultural artistic „Lumea copiilor în Sectorul 1”. Evenimentele se vor desfășura în intervalul orar 16:30 – 19:30 pe Terasa mall-ului Promenada. Copiii sunt invitați să participe la reprezentații de animație, teatru pentru copii, cântece și jocuri interactive, ateliere de modelare baloane și face painting.
  4. Ziua Copiilor La Centrul De Calarie Aladin, aici puteți să petreceti o zi în compania cailor! Am pregatit un spectacol cu cai și ponei, toate jocurile copilariei, concurs cu premii si lectii interactive, precum si plimbari cu calul sau poneiul. Intrarea este libera!!! 
  5.  1 Iunie în Orașul cu Chef de Joacă!  La Berăria H aveți  pregătite 3 ore de spectacole, concursuri și activități interactive care se vor desfășura în 3 zone diferite ale locației.  Acces: ora 12:00 – Atât adulții, cât și copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet .

Dacă doriți totuși să ieșiți pentru o zi din București, Ferma Animalelor, Edenland sau Parcul Comanasunt câteva dintre  locațiile unde veți putea petrece, alături de copii, momente de neuitat.

 

 

Share: