Draga mea,

Totul pare atât de greu acum, nu ai timp de nimic și simți cum zilele trec la fel, uneori răbdare nu mai ai, alteori simți că pierzi de tot controlul și nu mai găsești ieșire din situație.

Ce vreau eu să-ți spun este că nu ești singura, mai sunt mii de femei care trec sau au trecut sau vor trece prin ce tu treci acum.

Dacă vrei și tu să te alături unei comunități care este selectată cu mare atenție, unde nu vei fi judecată și care te va susține cu toate resursele sale, nu ezita să îmi scrii pe adresa de e-mail diana.lefter02@yahoo.com sau poți să îmi lași un mesaj privat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/dianalefter.ro.

Înainte să te cunosc aș vrea să mă prezint:

Eu sunt Diana și sunt foarte fericită să pot influența pozitiv viața femeilor care mă înconjoară, am peste 8 ani de experiență în lucrul cu mamele și copiii acestora, educația timpurie nu mai are secrete pentru mine, iar de curând am descoperit în mine o forță imensă, căreia nu vreau să mă opun, și pe care vreau să o impărtășesc cu tine.

Te asigur că orice problemă ai avea acum în viața ta, alături de mine totul va părea mai ușor. Îți pun la dispoziție timpul, energia, expertiza și toate resursele de care eu dispun ca să depașești această perioada și să-ți regăsești frumusețea interioară cu care ai fost înzestrată.

Dacă ți-am trezit interesul spune-mi și-ți voi explica cum poți și tu să faci parte din comunitatea mea!

Voi fi fericită să te am alături de mine!

Share: